Klachten bij zwangeren, kraamvrouwen of pasgeborenenBent u zwanger of pas bevallen en voelt u zich niet goed? Of heeft u een pasgeboren kindje en maakt u zich zorgen over zijn of haar gezondheid? Neem dan contact op met uw verloskundige of uw zorgverlener in Rijnstate. Ook tijdens deze periode van corona kunt u dag en nacht bij ons terecht en zijn wij er voor u.

We horen dat zwangere vrouwen, vrouwen die net zijn bevallen en pasgeboren kindjes met klachten op dit moment relatief laat in het ziekenhuis komen. Het lijkt erop dat mensen door zorgen over het coronavirus een hoge drempel voelen om bij klachten contact op te nemen met de verloskundige of het ziekenhuis.

Ondanks het coronavirus heeft Rijnstate voldoende capaciteit om u dag en nacht goede zorg te bieden. Daarbij staat veiligheid voorop. We nemen dan ook extra maatregelen in het ziekenhuis tegen het coronavirus.

Neem contact op bij klachten

Heeft u klachten of maakt u zich zorgen over uw gezondheid of de gezondheid van uw kindje? Neem dan gewoon contact op met uw verloskundige of uw zorgverlener in Rijnstate. Zo kunnen we u tijdig de juiste zorg bieden.

Veelgestelde vragen over het coronavirus.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: