Rijnstate start gewone zorg stap voor stap opHet aantal coronapatiënten dat bij ons is opgenomen daalt. Daarom breiden we de gewone zorg weer stap voor stap uit. We gaan meer patiënten uitnodigen voor afspraken of operaties in ons ziekenhuis. Om dit veilig te kunnen doen hebben we de zorg zo ingericht dat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar kan houden. Ook controleren we vooraf via een digitale vragenlijst op klachten die te maken kunnen hebben met het coronavirus. Bij klachten krijgt u bij de ingang van het ziekenhuis een mondneusmasker.

Wij bellen u over uw afspraak

Op basis van urgentie bepalen we voor welke patiënten we als eerste een afspraak inplannen. Uw arts beoordeelt of dit voor u geldt. We vragen u dringend om hier niet zelf over te bellen. Als uw afspraak wordt ingepland bellen wij u hierover. We bellen met een anoniem nummer.

Nog steeds afspraken op afstand

Houd er rekening mee dat veel afspraken nog steeds telefonisch of via videobellen gaan. Zo proberen we het aantal mensen in de wachtkamers en de rest van het ziekenhuis zo klein mogelijk te houden. Op die manier kan iedereen 1,5 meter afstand van elkaar houden. Het kan ook zijn dat u de ene keer een telefonische afspraak krijgt en dat afgewisseld wordt met een afspraak in het ziekenhuis.

Lees meer over de maatregelen die we nemen om de kans op verspreiding van het coronavirus te verkleinen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: