Verkeersbord werkzaamheden aan de weg

Wegwerkzaamheden A12: bereikbaarheid Rijnstate Arnhem in de weekenden van 28 augustus tot 5 oktoberRijkswaterstaat voert tussen 28 augustus en 5 oktober 2020 groot onderhoud uit op de A12 tussen Veenendaal-West en knooppunt Grijsoord bij Arnhem in beide richtingen. Het werk vindt in vijf weekenden plaats met gefaseerde afsluitingen, zowel in de richting Utrecht als de richting Arnhem. Het verkeer moet rekening houden met een extra reistijd tot 30 minuten tijdens de werkzaamheden. 

Tijdens dit onderhoud wordt het asfalt vervangen en versterkt. Hiermee zorgt Rijkswaterstaat ervoor dat het verkeer vlot en veilig kan blijven rijden. Het gaat om de volgende weekenden:

  • Van vrijdag 28 augustus tot maandag 31 augustus 2020 van knooppunt Grijsoord tot aan knooppunt Maanderbroek in de richting van Utrecht;
  • Van vrijdag 4 september tot maandag 7 september 2020 van knooppunt Maanderbroek tot aan aansluiting Oosterbeek in de richting van Arnhem;
  • Van vrijdag 11 september tot maandag 14 september van knooppunt Maanderbroek tot aan aansluiting Oosterbeek in de richting van Arnhem;
  • Van vrijdag 25 september tot maandag 28 september van Veenendaal-West tot aan knooppunt Maanderbroek richting Arnhem;
  • Van vrijdag 2 oktober tot maandag 5 oktober van knooppunt Maanderbroek tot aan afrit Veenendaal-West richting Utrecht.

Wat betekent dit als u naar Rijnstate Arnhem moet?

Rijnstate Arnhem is tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar. Houd wel rekening met extra reistijd vanwege een langere (omleidings)route en kans op file. Ga dus eerder van huis om op tijd te zijn voor uw afspraak in het ziekenhuis of houd er rekening mee dat u een langere reistijd kunt hebben op weg naar huis. U kunt er ook voor kiezen om met het openbaar vervoer te gaan in plaats van met de auto. Plan uw route met het openbaar vervoer op www.9292.nl.

Bekijk de omleidingen naar Rijnstate Arnhem (PDF)

Wat kunt u nog meer doen?

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: