Rijnstate Vriendenfonds start met speciale DecemberactieOm alle medewerkers in de zorg te bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis is het Rijnstate Vriendenfonds een bijzondere Decemberactie gestart. Wilt u ook uw waardering voor alle zorgprofessionals tonen? Doe dan mee en koop een lichtje. U steunt dan ook één van de drie Vriendenfonds projecten voor patiënten.

In de schijnwerpers  

Begin december zijn de lichtjes in een speciale kerstboom voor de hoofdingang van Rijnstate ontstoken. Bekijk hier het filmpje van dit bijzondere moment. De lichtjes in deze boom symboliseren onze waardering voor de inzet van alle medewerkers in de zorg. Daarnaast wordt de voorgevel van het ziekenhuis feestelijk verlicht. Hiermee zet het Rijnstate Vriendenfonds onze medewerkers in de schijnwerpers en verlichten ze ook voor onze patiënten de donkere dagen voor kerst.

Opbrengst voor drie mooie patiënten projecten

Als u een lichtje koopt dan steunt u één van de drie Vriendenfonds projecten die het welzijn van de patiënten van Rijnstate vergroten:   

Help mee en koop een lichtje

Wilt u ook uw waardering uiten voor alle medewerkers in de zorg? En de patiënten van Rijnstate in de schijnwerpers zetten? Doe dan mee met de Decemberactie. Kijk voor meer informatie op de website van het Vriendenfonds.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: