Rijnstate neemt extra voorzorgsmaatregelen op verpleegafdeling LonggeneeskundeIn de regio Arnhem neemt het aantal coronabesmettingen toe. Dat zien we ook onder de medewerkers van Rijnstate. De maatregelen ter isolatie van patiënten werken adequaat. Het houden van voldoende afstand en gebruik van mondkapjes door het personeel en bezoekers worden toegepast. Maar in de huidige hectiek kan toch overdracht van het coronavirus optreden. 

Medewerkers van een verpleegafdeling Longgeneeskunde waar geen coronapatiënten worden verzorgd zijn besmet. Er zijn maatregelen getroffen. Patiënten van die afdeling worden extra getest. Ook medewerkers die langdurig in contact hebben gestaan met deze patiënten worden extra getest. Daarnaast wordt de afdeling extra schoongemaakt. Er loopt een onderzoek naar de herkomst van deze besmettingen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: