Brug in het Atrium van Arnhem

Rijnstate hoort opnieuw bij de 13 beste ziekenhuizen van NederlandRijnstate scoort onverminderd hoog in het jaarlijkse onderzoek dat opinieweekblad Elsevier onder ruim 70 Nederlandse ziekenhuizen heeft uitgevoerd. Vooral op het gebied van veilige en effectieve zorg, en patiëntgerichte zorg kan Rijnstate zich met de beste ziekenhuizen van Nederland meten.

Zorg van hoge kwaliteit

Wim van Harten, voorzitter Raad van Bestuur van Rijnstate: ”Ik ben daar ongelooflijk trots op. Zorgmedewerkers moeten vaak onder moeilijke omstandigheden hun werkzaamheden uitvoeren. Als dat na een intensief en breed onderzoek dan zo wordt gewaardeerd, dan kan ik daar alleen maar erg trots op zijn. Daar komt bij dat we nu al enige tijd hoog scoren. We weten dus die hoge kwaliteit vast te houden. Dat is fijn. Voor onze patiënten, maar eigenlijk voor ons allemaal.’’

Jaarlijks onderzoek

Elsevier onderzoekt al jaren de kwaliteit van ziekenhuizen in Nederland. Dit jaar zijn 73 ziekenhuizen onderzocht, waaronder algemene ziekenhuizen en de zeven universitair medische centra. Voor dit onderzoek zijn gegevens gebruikt van 2019, dus vóór de uitbraak van het coronavirus.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: