Rijnstate opent nieuwe verloskamers in Centrum voor Vrouw en KindFeest in het Centrum voor Vrouw en Kind van Rijnstate Arnhem: op maandag 8 februari gaan daar de deuren open van elf gloednieuwe verloskamers. Ook de zes nieuwe gezinskamers worden in gebruik genomen. Daarmee telt het CVK in totaal 31 gezinskamers.

Speciaal beval-bad

Alle verloskamers zijn uitgerust met de modernste faciliteiten om veilige, gastvrije en gezinsgerichte zorg te bieden. Drie van de elf verloskamers zijn uitgerust met een speciaal beval-bad. De overige verloskamers hebben allemaal een relax-bad.

Pijnstilling met lachgas

In de loop van dit voorjaar kan er in de nieuwe verloskamers in beperkte mate gebruik worden gemaakt van lachgassedatie tijdens de baring. Dit is een extra vorm van pijnstilling, naast de gebruikelijke pijnstilling via infuus en ruggenprik.

Alles onder 1 dak

Rijnstate brengt in het Centrum voor Vrouw en Kind een groot deel van de zorg aan vrouwen, (aanstaande) ouders, pasgeboren en te vroeggeboren baby’s, kinderen en jongeren samen. Wij bieden hoogwaardige specialistische zorg voor vrouw én kind in een prettige omgeving.

 

Een kijkje nemen op de nieuwe verloskamers? Dat kan al! Bekijk hiernaast de sneak preview.

Intensieve zorg voor pasgeborenen

Rijnstate is sinds 2002 erkend als enige neonataal post IC-HC centrum van het Radboudumc. Hiermee hebben wij een regionale functie voor kwetsbare pasgeborenen met ernstige enkel- of meervoudige problematiek, al dan niet na een verblijf op een neonatale intensive care in het Radboudumc.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via:

Komt u op bezoek bij uw naaste?

Draag dan een mondneusmasker.

De mondneusmaskers zijn gratis te verkrijgen bij de hoofdingang van ons ziekenhuis en op alle verpleegafdelingen.

Namens onze patiënten: dank voor uw medewerking!