Commissaris van de Koning Berends van Gelderland ontsteekt verlichting kerstboom Rijnstate VriendenfondsMet één druk op de knop ontstaken commissaris van de Koning John Berends en burgemeester Ahmed Marcouch vandaag de lichtjes in de speciale kerstboom voor de ingang van Rijnstate. Hiermee openden zij, in het bijzijn van Wim van Harten, voorzitter RvB Rijnstate, officieel de decemberactie van het Rijnstate Vriendenfonds. Iedereen die de medewerkers in de zorg wil bedanken voor hun tomeloze inzet tijdens de coronacrisis, kan tijdens deze bijzondere actie een lichtje kopen voor in deze kerstboom. Inmiddels zijn er ruim 2000 lichtjes verkocht.

Naast de kerstboom is de voorgevel van het ziekenhuis op indrukwekkende wijze feestelijk verlicht. Hiermee zet het Rijnstate Vriendenfonds de zorgmedewerkers letterlijk in de schijnwerpers.

Dat veel mensen de zorg een warm hart toedragen wordt duidelijk door het aantal lichtjes dat nu al is verkocht. Het doel is om er de komende weken nog zeker 7.000 extra te laten branden. Om dit streefgetal te behalen is iedere donatie welkom. De lichtjes zijn te koop op de website van het Rijnstate Vriendenfonds, www.rijnstatevriendenfonds.nl/decemberactie.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: