Patiënte zit in het Atrium Arnhem op de bank en kijkt op smartphone

Rijnstate zorgapp wordt Patient Journey appPer 1 december vindt er een wijziging plaats in de Rijnstate zorgapp. De app zoals we die nu gebruiken, wordt vervangen door een nieuwe, brede ziekenhuisapp: de Patient Journey app. In deze nieuwe app selecteert u eerst het ziekenhuis waar de behandeling plaatsvindt en daarna worden de beschikbare behandelingen zichtbaar.

Aan de inhoud van de app verandert niets, alleen de weg naar de informatie verandert. In de flyer leest u hoe u de app downloadt en op uw telefoon installeert. Op onze website kunt ook alvast kijken hoe de app eruit ziet en hoe deze werkt. De nieuwe app is te vinden in de App store of Google Play store.  

Overgangsperiode
De nieuwe app is per 1 december beschikbaar om te downloaden en te gebruiken. Maakt u nog gebruik van de oude app? Deze blijft nog tot 1 maart 2021 beschikbaar voor iedereen die hem nu gebruikt. Behandeltrajecten die al gestart zijn, kunnen in de oude app afgemaakt worden. Als u de oude app langer blijft gebruiken, krijgt u vanzelf een melding die u naar de nieuwe Patient Journey app leidt. Uw informatie gaat dan automatisch mee naar de nieuwe app.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: