Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer
Laatste informatie over het coronavirus

Met welke zorgverzekering kunt u in 2021 bij Rijnstate terecht?Zorgverzekeraars moeten uiterlijk in november verzekerden informeren over de premies, de polissen en welke zorgaanbieders wel of niet gecontracteerd zijn voor 2021.

Stand van zaken

Op dit moment wordt landelijk besproken wat de impact van Covid-19 is op de inhoud en het verloop van de contractering voor 2021. In afwachting daarvan kunnen wij u nu nog niet volledig informeren. Rijnstate heeft een bestaand contract lopen met Zilveren Kruis tot en met 2021. Voor de overige zorgverzekeraars is het nog niet bekend. Wij houden u hier op de hoogte van actuele ontwikkelingen en verwachten begin december meer duidelijkheid.

Wij begrijpen dat deze (landelijke) onduidelijkheid vervelend voor u kan zijn. Voor de volledigheid wijzen wij u er echter op dat u uw huidige zorgverzekering tot en met 31 december 2020 kunt opzeggen. U heeft dan tot en met 31 januari 2021 de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: