Bouwovereenkomst getekend voor nieuwbouw Elst,,Op de mooie stappen die we de afgelopen maanden hebben gezet op weg naar onze nieuwbouw in Elst.’’ Die woorden sprak Willem-Jan Hanegraaf, programmamanager Vernieuwbouw van Rijnstate uit tijdens de toost op de ondertekening van de overeenkomst met Bouwbedrijf Berghege.

Rijnstate bouwt in Elst een nieuwe ziekenhuisvoorziening. Rijnstate en de gemeente Overbetuwe werden het eerder al eens over de realisatie van een nieuwe voorziening op de locatie Spoorlaan in Elst.

Begin februari stemde de Raad van Toezicht van Rijnstate in met het akkoord, waar de grondaankoop een belangrijk onderdeel van is. Een dag later stemde het college van burgemeester en wethouders van Overbetuwe hiermee ook in. Na een definitief besluit op de koopovereenkomst en een onherroepelijk bestemmingsplan is de vestiging van Rijnstate in Elst definitief en de aankoop officieel rond.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: