Brug in het Atrium van Arnhem

Vitesse en Rijnstate verlengen essentiële samenwerkingVitesse en Rijnstate gaan langer met elkaar door. Beide partijen hebben het contract tot en met medio 2022 verlengd. Het Arnhemse ziekenhuis is al sinds 2010 ‘preferred supplier’ voor de medische zorg van de spelers van de Arnhemse eredivisionist.

De voornaamste reden voor Vitesse om de samenwerking te continueren is om voor haar topspelers een toegankelijke medische zorg binnen een topklinisch ziekenhuis in de directe nabijheid van de club te hebben. Rijnstate beschikt over alle hiervoor benodigde faciliteiten en de specialisten binnen Rijnstate hebben de juiste expertise om optimale diagnostiek en behandeling voor spelers te kunnen garanderen.

Algemeen directeur van Vitesse, Pascal van Wijk: “Voor ons is het heel belangrijk dat de spelers snel en gemakkelijk toegang hebben tot hoogwaardige medische zorg in Rijnstate. Met Rijnstate behouden we kwaliteit, professionaliteit en kennis in de directe nabijheid van de club.”

Manager Zorg Rijnstate Clinics, Claudia de Swart:
“Om als profvoetballer goed te functioneren is een uitstekende gezondheid een belangrijke voorwaarde. De kennis en kunde die bij beide organisaties beschikbaar is, wordt gebundeld en ingezet om ook inwoners in de regio te helpen gezonder en vitaler te leven en sporten te promoten.”

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: