Vooraanzicht met entree van de locatie Zevenaar

Operatiekamers Zevenaar tijdelijk dichtOm de zorg voor coronapatiënten in Rijnstate Arnhem te waarborgen, zijn wij genoodzaakt om de operatiekamers in Rijnstate Zevenaar tijdelijk te sluiten. Door de operaties in Rijnstate Zevenaar met twee weken uit te stellen, komt er personeel van de verpleegafdelingen vrij dat kan bijspringen in Rijnstate Arnhem.

In de regio Arnhem vlakt het aantal coronabesmettingen iets af. Dat lijkt goed nieuws. Maar in Rijnstate Arnhem is de druk op de zorg door coronapatiënten op dit moment hoog. Intussen neemt het aantal zieke werknemers in Rijnstate toe, waardoor het op dit moment lastiger is om de dienstroosters goed ingevuld te krijgen. Vandaag is daarom besloten om operatiekamers in Zevenaar tijdelijk te sluiten. Het personeel in Zevenaar wordt gevraagd om in Rijnstate Arnhem bij te springen.

De komende twee weken sluiten de in totaal vier operatiekamers in Zevenaar. Vanaf dinsdag 3 november voeren we geen nieuwe operaties in Zevenaar uit. De verwachting is dat hierdoor op de verpleegafdelingen in Rijnstate Zevenaar vanaf donderdag geen patiënten meer liggen. Patiënten die de komende twee weken een operatie zouden krijgen in Zevenaar, worden door ons geïnformeerd.

Heeft u een afspraak in Rijnstate Zevenaar? 

Alleen de operatiekamers in Zevenaar sluiten de komende twee weken. Alle andere zorg in Rijnstate Zevenaar, zoals polikliniekbezoek of een onderzoek, gaat dus door. Ook de zorg op onze locaties Velp, Arnhem-Zuid en Rijnstate Arnhem gaat door.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: