Extra testen bevestigen dat Rijnstate veilig is voor bezoek van patiënten en bezoekersPatiënten, bezoekers en medewerkers kunnen Rijnstate veilig bezoeken. Uit onderzoek naar een interne besmetting op de verpleegafdeling Longgeneeskunde blijkt dat één medewerker is besmet met het coronavirus. Deze medewerker zit in quarantaine thuis. Op de betreffende verpleegafdeling worden niet-coronapatiënten verzorgd.

Eind vorige week leek het er op dat meerdere medewerkers mogelijk besmet waren. Uit voorzorg zijn vervolgens 70 medewerkers en 19 patiënten getest. Daaruit is gebleken dat er slechts één medewerker is besmet. Geen enkele van de geteste patiënten bleek corona te hebben.

Bezoek aan het ziekenhuis is veilig

Heeft u een afspraak op een van de locaties van Rijnstate? Of moet u bloed laten prikken? In het ziekenhuis worden mensen met (verdenking op) corona strikt gescheiden opgevangen en houden we spreekuren op een veilige manier. U kunt dus veilig naar het ziekenhuis komen. Houdt u daarbij wel aan onze coronamaatregelen als u een afspraak heeft op de polikliniek of een bezoek brengt aan een patiënt.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: