Vanaf 25 november drie operatiekamers weer open in Rijnstate ZevenaarVanaf woensdag 25 november 2020 zijn in Rijnstate Zevenaar weer drie van de vier operatiekamers in gebruik. We opereren daar alleen patiënten die worden opgenomen voor een dagbehandeling.

Rijnstate Zevenaar sloot op maandag 2 november twee verpleegafdelingen, vanwege een grote druk op de zorg voor coronapatiënten in Rijnstate Arnhem. Ook het aantal zieke werknemers zorgde voor problemen, met name om de dienstroosters gevuld te krijgen. Geplande operaties in Zevenaar konden niet doorgaan, waardoor ook de operatiekamers (OK's) tijdelijk dicht gingen.

Na twee weken konden we in Zevenaar de dagverpleging weer openen, waardoor we ook twee van de in totaal vier OK’s weer in gebruik konden nemen. Vanaf woensdag 25 november wordt ook de derde operatiekamer weer in gebruik genomen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: