Internist Frank Bosch ontvangt Harry Böstrom-awardFrank Bosch, internist van Rijnstate, ontving van de Zweedse internistenvereniging de Harry Böstrom award. Deze award wordt één keer per jaar uitgereikt. Bosch kreeg hem als erkenning voor het werk dat hij heeft gedaan voor de internisten in Europa.

De afgelopen jaren was hij zeer betrokken bij de Europese Federatie voor Interne Geneeskunde, waarvan twee jaar als voorzitter. In deze jaren heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan het bij elkaar brengen van de verschillende internistenverenigingen in Europa. Bosch bracht weer verbinding tussen de 40.000 internisten in Europa, door onder andere een eigen Europees congres te introduceren en te zorgen voor een eigen kantoor in Brussel. De Zweedse internistenvereniging roemt hem vooral om het betrekken van de Scandinavische internisten.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: