Wegmarkering

Bereikbaarheid Rijnstate Arnhem van 27 juli t/m 5 augustus tijdens werkzaamheden A12/A50Van vrijdagavond 27 juli (21.00 uur) tot en met zondag 5 augustus (23.59 uur) is de A12/A50 tussen de knooppunten Waterberg en Grijsoord in de richting Utrecht volledig afgesloten. Rijkswaterstaat voert dan groot onderhoud uit aan deze weg. Het verkeer moet rekening houden met ernstige verkeershinder en verminderde bereikbaarheid van de regio Arnhem. De A12/A50 tussen Grijsoord en Waterberg in de richting Arnhem/Duitsland blijft wel gewoon open.

Wat betekent dit als u naar Rijnstate Arnhem moet?

Rijnstate Arnhem is tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar. Houd wel rekening met extra reistijd vanwege een langere (omleidings)route en kans op file. Ga dus eerder van huis om op tijd te zijn voor uw afspraak in het ziekenhuis. U kunt er ook voor kiezen om met het openbaar vervoer te gaan in plaats van met de auto. Plan uw route met het openbaar vervoer op www.9292.nl.

Bekijk de omleidingen naar Rijnstate Arnhem (PDF)

Wat kunt u nog meer doen?

  • Kijk op www.rijkswaterstaat.nl voor gedetailleerde informatie.
  • Raadpleeg de actuele verkeersinformatie.
  • Borden langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Meer informatie over de werkzaamheden

Kijk voor meer informatie op www.rijkswaterstaat.nl/grootonderhoudoostnl, stel uw vraag via Twitter aan @Rijkswaterstaat of bel 0800 - 8002.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: