Verschillende soorten groenten en fruit

Week tegen Ondervoeding: nieuwe tussendoortjes proevenWist u dat zo’n 15 procent van de patiënten in de ziekenhuizen in Nederland ondervoed is? Bij een acute ziekte heeft een patiënt vaak een grotere behoefte aan energie en eiwitten, terwijl de eetlust afneemt. Als dit zo is, motiveren we hen bij Rijnstate om meer te eten.

Hoe we dit doen? Bijvoorbeeld door andere tussendoortjes aan te bieden, die klein en smakelijk zijn en toch voldoende calorieën en eiwitten bevatten. De basis voor deze tussendoortjes zijn de Richtlijnen van het Voedingscentrum. Maar ondervoeding vraagt soms om andere keuzes. Denk aan zuivelproducten en noten, een stukje kaas of een toastje met salade.

We vinden uw mening heel belangrijk. Daarom willen we u als patiënt vragen welk nieuw tussendoortje we in ons assortiment zouden moeten opnemen. In de grote hal van Rijnstate Arnhem staat deze week een kraampje waar u verschillende tussendoortjes kunt proeven. Wilt u ook stemmen op uw favoriet? Kom dan aanstaande donderdag, 10 november, tussen 10.30 en 11.30 uur naar het kraampje. 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: