Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Rijnstate in top 10 ZorgkaartNederlandRijnstate staat in de ZorgkaartNederland top 10 van best gewaardeerde ziekenhuizen van 2022. Een resultaat waar we heel trots op zijn.

Wim van Harten, voorzitter Raad van Bestuur: “Complimenten aan al onze professionals en medewerkers. Rijnstate staat als groot topklinisch ziekenhuis in de top 10 van ZorgkaartNederland, dat is best bijzonder!

Dank ook aan alle patiënten voor deze waardering. Rijnstate heeft met een 8.4 een mooi resultaat behaald. Patiënten vinden het belangrijk dat er tijd voor een behandeling wordt uitgetrokken en waarderen goede uitleg in de spreekkamer. Zij willen dat er goed naar hen geluisterd wordt. Met de acties rondom Samen Beslissen blijven we ons hiervoor samen met de patiënt inzetten.”

Over ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland maakt traditiegetrouw op de eerste dinsdag van december de best gewaardeerde zorgorganisaties bekend. Dit doen zij per sector: de ziekenhuissector, thuis-, en verpleeghuiszorgsector, fysiotherapie en zorgklinieken. Per sector wordt een top 10 bekend gemaakt (binnen de top 10 wordt geen ranking bekend gemaakt).

Bekijk in de video hieronder welke ziekenhuizen er dit jaar naast Rijnstate in de top 10 staan.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: