Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Rijnstate continueert samenwerking met de Belastingdienst gebaseerd op transparantie en onderling vertrouwenVandaag is het convenant Horizontaal Toezicht door Rijnstate en de Belastingdienst getekend. Rijnstate is één van de eerste ziekenhuizen waarmee een dergelijk convenant wordt afgesloten. Het convenant heeft een looptijd van drie jaar en wordt tussentijds geëvalueerd.

Transparantie
Beide partijen baseren hun onderlinge relatie op transparantie, begrip en vertrouwen. Rijnstate draagt zorg voor een aantoonbaar werkend fiscaal beheersingssysteem waardoor er aanvaardbare aangiften ingediend kunnen worden en belastingschulden tijdig betaald kunnen worden. De Belastingdienst stemt de vorm en intensiteit van zijn toezicht af op de kwaliteit van dit beheersingssysteem.

Directeur Ton van Veen: “Wij verstrekken aan de Belastingdienst actief inzicht in de fiscale strategie en relevante bedrijfsontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de fiscaliteit. Hierdoor laten we aan de voorkant zien dat we de fiscale risico’s beheersen.”

Thea van der Kruijssen (lid managementteam Belastingdienst): “Het is mooi om te zien dat een organisatie als Rijnstate belang hecht aan een transparante relatie met de Belastingdienst. Wij ervaren de samenwerking met Rijnstate als prettig en zien uit naar een voortzetting van deze professionele samenwerking die gebaseerd is op onderling begrip en vertrouwen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: