Bakker Bart verzorgt eten en drinken in ziekenhuis van de toekomst Rijnstate ElstRijnstate en Bakker Bart gaan samenwerken in het nieuwe dagziekenhuis in Elst. In de zomer van 2023 opent de vestiging zijn deuren. Franchisenemer van Bakker Bart wordt ondernemer John Macleane, bekend van de twee Jumbo supermarkten in Elst. Hij zal met zijn team de horecagelegenheid onder zijn hoede nemen. 

Rijnstate deelt met deze partners een visie op gezonde voeding: in Elst bieden we lekker en gezond eten en drinken aan. We werken samen aan een duurzame voedselketen, met onder andere plantaardige producten, lokale leveranciers en iedere dag vers. We willen ons best doen om bij te dragen aan minder voedselverspilling.

Rijnstate wil een voorbeeld zijn op het gebied van gezond eten. Gezonder eten bevordert het welzijn van mensen en helpt aan herstel als je ziek bent. Daarnaast staat Rijnstate pal voor duurzaamheid: ze wil voorop lopen in het tegengaan van verspilling en vervuiling in de zorg.

Iedereen een gastvrij onderkomen

Willem-Jan Hanegraaf, directeur Bouw bij Rijnstate: “In de Bakker Bart van Rijnstate Elst is iedereen welkom. Patiënt, bezoeker, medewerker of voorbijganger, iedereen die gezond denkt en gezonder wil doen, willen wij een gastvrij onderkomen bieden. We zijn blij dat we in Bakker Bart en John Macleane van Jumbo Elst medestanders in dat gedachtengoed hebben gevonden.”

Henri Froeling operationeel directeur van Vital Food Group B.V. waar Bakker Bart onderdeel van is: “Met Rijnstate en het team van John Macleane hebben we partners gevonden die bij ons passen. Passie voor eerlijk en gezond eten, de ambitie om een gastvrije omgeving te creëren voor alle doelgroepen en heerlijk ondernemend. Op het gebied van duurzaamheid, welzijn en gezondheidsbeleid zijn wij continue in ontwikkeling. Met Bakker Bart in Rijnstate gaan we hier weer een volgende stap in zetten.”

Beter en gezond

John Macleane: “Wij zijn verheugd dat wij deel uit kunnen maken van de Bakker Bart horecagelegenheid in het nieuwe ziekenhuis Rijnstate Elst. Want gezonde en duurzame voeding leidt tot een langer en gezond leven. Ons streven is om te werken met gezonde en duurzame lokale producten zodat wij bij kunnen dragen aan een gezonde levensstijl.

Impressie van de horecagelegenheid in Rijnstate Elst.

Het restaurant is daarom ook voor iedereen, van passant tot patiënt tot medewerker tot reiziger toegankelijk. In een warme en sfeervolle ambiance kan tevens gewerkt worden onder het genot van een kopje koffie en een lekker broodje.”

Ontdek Rijnstate Elst

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: