Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Rijnstate gaat samenwerking aan met Human Office voor hergebruik meubilairRijnstate en Human Office geven alle kantoor- en hospitalitymeubilair van het ziekenhuis een tweede leven. Met een stevige krul werd op donderdag 22 december 2022 een handtekening gezet onder die overeenkomst. Geheel in sfeer, want de tafel waarop de contracten lagen, de stoelen waarop de initiatiefnemers zaten en de achterwand die zorgde voor geluiddemping, bestaan al uit hergebruikt materiaal van Rijnstate.

Als zorginstelling wil Rijnstate graag bijdragen aan een betere leefomgeving. Dat doen we bijvoorbeeld door onze meubels een nieuw leven te geven. Eigen kantoor- en hospitalitymeubilair dat niet meer gebruikt kan worden, wordt door Human Office gerefurbisht. Dat wil zeggen dat elke stoel, tafel, bureau, kast een nieuw leven krijgt. Het bedrijf knapt de onderdelen van de meubels waar nodig op en maakt er nieuw meubilair van, zoals de flex-werkplek op de foto.

Hans Schoo, lid van de Raad van Bestuur, en Léon Coulier, Directeur Sales & Marketing van Human Office, ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Eerder dit jaar ondertekende Rijnstate de Green Deal 3.0. Daarmee laten we zien dat we ons ook de komende jaren blijven inzetten voor duurzaamheid. De samenwerking met Human Office is hier een mooi voorbeeld van. Door meubilair te hergebruiken, draagt het ziekenhuis namelijk bij aan de reductie van CO2-uitstoot, doordat meubilair niet in het buitenland wordt gemaakt en dus niet hoeft te worden vervoerd. Ook zijn er geen nieuwe grondstoffen, zoals hout, nodig voor het maken van bijvoorbeeld bureaubladen of andere onderdelen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: