Brug in het Atrium van Arnhem

Uw zorgverzekering in 2023: stand van zaken contracten met zorgverzekeraarsUw zorgverzekeraar moet u uiterlijk in november informeren over de premies, de polissen en welke zorgaanbieders wel of niet gecontracteerd zijn voor 2023. Voor u is het belangrijk om te weten of wij een contract hebben met de zorgverzekeraar van uw keuze. Zo weet u zeker of u ook in 2023 zoveel mogelijk in uw vertrouwde ziekenhuis terecht kunt.

Na lange en moeizame onderhandelingen, zijn wij blij om te vermelden dat Rijnstate met alle zorgverzekeraars een contract heeft gesloten voor 2023.

In deze tabel geven we per zorgverzekeraar de stand van zaken weer:

Datum laatste wijziging: 26 januari 2023.

De kleurcodering geeft de status aan over de lopende onderhandelingen. Meer groen betekent dat we verder zijn in de onderhandelingen en dat de kans groter is dat we ook voor 2023 een contract hebben met deze zorgverzekeraar. Zijn alle vakjes groen? Dan hebben we een contract voor 2023 met die zorgverzekeraar. Onder voorbehoud van landelijke regelingen.

Vragen over zorgverzekeringen

Kijk goed of uw huidige polis nog geschikt is. U kunt uw huidige polis tot en met 31 december 2022 opzeggen. U kunt tot en met 31 januari 2023 nog overstappen naar een andere polis bij uw huidige of andere zorgverzekeraar.

Heeft u vragen over de hoogte van de vergoeding van uw behandeling, dan adviseren wij u voor uw afspraak in het ziekenhuis uw polisvoorwaarden te controleren of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Algemene informatie over zorgverzekeringen is te vinden op de website van de rijksoverheid.

Welke zorgverzekeraars zijn er?

Er zijn in Nederland verschillende zorgverzekeraars die bestuurder zijn voor één of meerdere labels, verzekeraars en volmachten. Bekijk alle zorgverzekeraars en labels die onder deze verzekeringen vallen.

Eigen risico verhogen of een aanvullende verzekering afsluiten voor 2023

Bent u onder behandeling bij Rijnstate en wilt u uw eigen risico voor 2023 verhogen of een aanvullende verzekering afsluiten? Dan zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. 

Meer informatie over zorgkosten en vergoedingen

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: