Specialisten lopen op de brug in het Atrium Arnhem

Belangrijke informatie voor vrouwen met vragen over borstimplantatenMet enige regelmaat verschijnen in de media artikelen over de veiligheid van borstimplantaten. Recent besteedde het televisieprogramma Radar aandacht aan dit onderwerp.

In verschillende media werd zelfs geconcludeerd dat alle implantaten gevaarlijk zouden zijn. Dergelijke berichten zorgen voor ongerustheid. Wij begrijpen de zorgen en onrust die hieruit kunnen ontstaan.

Wat kunt u doen als u klachten heeft?

Voor alle borstimplantaten geldt: als u lichamelijke klachten heeft, zoals een knobbeltje, een zwelling, pijn of vormverandering van uw borst(en), dan kunt u via uw huisarts een verwijzing vragen voor een controle van de prothese(s) bij de afdeling Plastische Chirurgie.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de kwestie rondom de adviezen en de veiligheid van borstprotheses? Kijk dan op de webpagina van de NVPC.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: