Nieuwe prikpost in MalburgenOm het onze patiënten in de wijk Malburgen zo gemakkelijk mogelijk te maken, opent ZekerWeten op donderdag 1 maart een nieuwe prikpost in het pand van Fysiotherapie Oud Zuid, aan de Dovenetellaan 61 in Arnhem. U kunt daar van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur terecht.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: van 9.30 tot 11.30 uur.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

U kunt bij ons terecht voor bloedafname aangevraagd door huisarts of verloskundige en voor het inleveren van materialen voor laboratoriumonderzoek.

Samenwerking met Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Door onze samenwerking met het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis kunt u naast de ZekerWeten/ Rijnstate laboratorium aanvraagformulieren, ook met een aanvraagformulier van het CWZ op deze locatie terecht. Afgenomen materialen voor het CWZ zullen worden onderzocht op het laboratorium in Nijmegen.

Over ZekerWeten

Soms vindt een huisarts of verloskundige het nodig om in het belang van uw gezondheid verder diagnostisch onderzoek te laten doen.
Voorbeelden hiervan zijn; bloed- en urineonderzoek, röntgenfoto’s, weefselonderzoek, longfunctieonderzoek of een hartfilmpje. U mag zelf kiezen waar en door wie u diagnostisch onderzoek laat uitvoeren. Kiest u voor ZekerWeten, dan gaat u voor snelheid en gemak, maar bovenal voor de beste diagnostische expertise omdat ZekerWeten verbonden is aan topklinisch ziekenhuis Rijnstate.

ZekerWeten heeft meerdere locaties, ook bij u in de regio! Bezoek onze website www.zekerweten.nl voor meer informatie over onderzoeken en locaties.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: