Ondertekening Van Wijnen Croon wolter&dros

Overeenkomst met bouwbedrijven voor uitbreiding Rijnstate ArnhemVandaag hebben we een overeenkomst gesloten met ingenieursbureau Croonwolter&dros en bouwbedrijf Van Wijnen. Beide bedrijven gaan de komende jaren in Rijnstate Arnhem de Intensive Care en het operatiekamercomplex verbouwen en een Vrouw-Kindcentrum en nieuwe verpleegafdeling Psychiatrie bouwen. 

Ondertekening Van Wijnen Croonwolter&dros Ben Bergsma (Van Wijnen), Wim van Harten, onze voorzitter van de Raad van Bestuur, en Piet Jan Heijboer (Croonwolter@dros) tekenden vanmiddag de overeenkomst in Rijnstate Arnhem.

Wat gaat er gebeuren?

De Intensive Care van Rijnstate Arnhem krijgt eenpersoonskamers en wordt 2,5 keer zo groot. Ons operatiekamercomplex wordt uitgebreid en gemoderniseerd. De operatiekamers worden groter, zodat er meer ruimte voor nieuwe technologie en ICT komt. In een nieuw te bouwen zuid-oostvleugel komt een hypermodern Vrouw-Kindcentrum waar we geboortezorg en de zorg voor moeders en kinderen gaan verlenen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: