Keurmerk ‘Partnership Team NL’ voor RijnstateRijnstate heeft op donderdag 12 april het keurmerk ‘Partnership Team NL’ ontvangen uit handen van medisch coördinator van NOC*NSF, de heer Van den Hoogenband. Met dit keurmerk benadrukt NOC*NSF de hoge kwaliteit van orthopedische behandelingen van olympische sporters door Rijnstate.  Rijnstate is een van de vier ziekenhuizen die dit keurmerk mag dragen.

Voor de professionele, amateur- en breedtesporter is er in Rijnstate locatie Arnhem het Sport Orthopedisch Centrum (Sportpoli). Voor (top)sporters is kwaliteit, snelheid en service uitermate belangrijk. Om dit te kunnen bieden, werken de orthopeden nauw samen met vele specialismen binnen Rijnstate (waaronder de traumachirurgen, radiologen en pijnspecialisten) en met sportartsen van Sport Medisch Centrum Papendal. Samen behandelen ze Olympische sporters, voetballers van Vitesse, dansers van Introdans en van ArtEZ.

De opgedane expertise wordt ook dagelijks ingezet bij de behandeling van amateursporters. Orthopedisch chirurg van Rijnstate Corné van Loon: “Onze gezamenlijke kennis en aanpak maakt dat we optimaal kunnen meedenken met de patiënt met een sportblessure. Een blessure van een voetballer vraagt om een andere benadering dan die van een danser. We hebben 15 jaar gebouwd aan onze expertise. Dit keurmerk is een kroon op ons werk.”

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: