Vitesse zorgt voor blije gezichten op Kinderafdeling RijnstateDe kinderen van de Kinderafdeling in Rijnstate werden gistermiddag weer verrast met een bezoek van Vitesse. Dit keer kwamen de spelers Bryan Linssen, Alexander Büttner, Julian Lelieveld en Tim Matavz en de trainers Nicky Hofs en Aleksander Rankovic op visite.

Nadat de Vitessenaren waren bestookt met vragen, trakteerden ze alle patiëntjes op een cadeautje.

De vragen van de kinderen waren op een voetbal geplakt, die van speler naar speler ging. “Wat vind je het moeilijkste van voetbal”, vroeg Roos aan assistent-trainer Nicky Hofs. “Ik kon slecht tegen mijn verlies”, antwoordde de oud-speler van de Arnhemse club. “Als we verloren kon ik moeilijk mijn emoties onder controle houden. Ik kreeg daarom ook vaak een gele kaart.”

“Welke speler van je team vind je het beste”, wilde Mats van Tim Matavz weten. Na enig aarzelen, wees de spits naar Bryan Linssen, al ging het niet van harte. Linssen had tijdens de voorstelronde namelijk gezegd dat hij als aanvaller al meer goals had gemaakt dan Matavz. Ook vroegen een paar kinderen of ze een keer bij Vitesse mochten meetrainen, waarop ze meteen werden uitgenodigd.

Het jaarlijkse bezoek van Vitesse zorgde woensdag dan ook alleen voor blije gezichten op de Kinderafdeling. “We vinden het keisuper dat jullie weer de moeite hebben genomen om te komen”, zei medisch pedagoge Jet Veenstra na afloop.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: