Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Dialysepatiënt Rijnstate centraal in tv-programma De NalatenschapEen inmiddels overleden patiënt van de Dialyseafdeling van Rijnstate staat centraal in de tweede aflevering van het SBS6-programma De Nalatenschap. De uitzending, waarvoor ook opnames zijn gemaakt op onze Dialyseafdeling, is zondag 19 november om 12.00 uur te zien bij SBS6.

In De Nalatenschap wordt het levensverhaal verteld van mensen die de wens hebben om na hun dood iets te betekenen voor een ander door na te laten aan een goed doel. De programmamakers gaan daarbij op zoek naar de persoonlijke verhalen die schuil gaan achter het huis én de inboedel. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het goede doel dat in de nalatenschap is opgenomen. Zondag 19 november is dat de Nierstichting. De serie bestaat uit vier afleveringen die wekelijks worden uitgezonden.

De aflevering van zondag 19 november wordt twee keer herhaald, op zaterdag 25 november om 16.00 uur en zondag 14 januari om 11.00 uur.

Lees meer over Dialyse

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: