Uw ziekenhuis met lokaties in Arnhem, Zevenaar, Velp, Dieren en Arnhem-Zuid.


Het agendaoverzicht

Locaties

Rijnstate biedt hoogwaardige medische zorg op vier locaties. Onze medewerkers en specialisten werken veelal op meerdere locaties. Op elke locatie wordt dezelfde hoge kwaliteit van zorg geboden. Iedere locatie heeft zijn eigen profiel en dus eigen rol in de ziekenhuiszorg voor de regio.

Rijnstate Arnhem
Rijnstate Arnhem is een topklinisch opleidingsziekenhuis waar patiënten voor bijna alle specialismen terecht kunnen. Deze locatie is de hoofdvestiging van Rijnstate. Naast algemene ziekenhuiszorg vindt in Arnhem de erg gespecialiseerde zorg en de zorg waarvoor dure voorzieningen nodig zijn plaats. Het ziekenhuis heeft een Spoedeisende Hulp, een operatiekamercomplex met 14 operatiekamers en een Intensive Care level 2. Het ziekenhuis telt 850 bedden.

Belangrijk! Rij niet op eigen initiatief naar de Spoedeisende Hulp. Heeft u met spoed een arts nodig, bel dan het alarmnummer 112, bijvoorbeeld als er sprake is van acute hartklachten. In andere gevallen belt u overdag uw eigen huisarts en 's avonds, 's nachts en in het weekend de Huisartsenpost via 0900 - 1598. Als u geen verwijzing heeft van een huisarts, moet u zelf de kosten betalen.
Adres en route »

Rijnstate Zevenaar
In ons ziekenhuis in Zevenaar worden spreekuren gehouden voor bijna alle specialismen. Ook heeft het een breed aanbod van dagbehandelingen. Daarnaast is de Rijnstate Orthopedische en Chirurgische Kliniek gevestigd in het ziekenhuis, waar onder andere liesbreuken en galblazen worden geopereerd en heup- en knieprotheses worden geplaatst. Het ziekenhuis beschikt over een ultramodern operatiekamercomplex met vier operatiekamers. Op deze locatie is geen Spoedeisende Hulp aanwezig.

Op alle poliklinieken in Rijnstate Zevenaar staat sinds kort een aanmeldzuil. U hoeft zich op deze poliklinieken niet meer aan te melden bij een balie, maar u kunt zich met uw Rijnstatekaart digitaal aanmelden bij de zuil.
Adres en route »

Rijnstate Velp
Onze locatie in Velp heeft een uitgebreide dagbehandelingsfunctie en is de hoofdvestiging voor de specialismen Oogheelkunde, Dermatologie en het Pijncentrum. Ook houden vindt er uitgebreid laboratorium- en functieonderzoek plaats.
Adres en route »

Rijnstate Arnhem-Zuid
Voor bewoners van de regio Arnhem-Zuid en de Betuwe is Rijnstate gemakkelijk toegankelijk in Arnhem-Zuid.

Naast de spreekuren voor verschillende specialismen, kunt u in Arnhem-Zuid ook terecht om foto’s of een ECG te laten maken. Ook is er een laboratorium voor bloedafname. Daarnaast bevinden zich in Arnhem-Zuid andere zorggerelateerde instellingen, zoals INR Trombosedienst, Beter Horen, Visser Contactlenzen, Tandartsenpraktijk Bandsma, Logopedie Kocken, OIM Orthopedie, Penders, Travel Clinic Oost, Livit Orthopedie, Bureau Avant en Praktijk Rigtering.
Adres en route »