Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

We hebben de sleutel van Rijnstate Elst!Vanaf vandaag - maandag 3 april 2023 – heeft Bouwcombinatie Berghege Heerkens-Unica officieel Rijnstate Elst overgedragen aan Rijnstate. De oplevering vindt in fases plaats. Nu kunnen we starten met de inrichting en inhuizing van ons ziekenhuis van de toekomst. 

Namens Rijnstate heeft bestuurslid Hans Schoo zijn handtekening gezet. Hij was in het bijzijn van een afvaardiging van de Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate (CMSR) en de verpleegkundigen.

Hans Schoo: “We zijn met ons allen een mooie uitdaging aangegaan. Ik ben trots op alle betrokkenen die aan deze snelle realisatie van onze nieuwe locatie in Elst hebben kunnen bijdragen.”

“Een heel bijzonder moment”, vindt ook Willem Jan Hanegraaf, directeur Bouw bij Rijnstate. “Een mijlpaal.” De komende drie maanden moeten we nog een sprintje trekken met de inrichting van ons pand, training en scholing van medewerkers en de afronding van de ruimte waar Bakker Bart zijn intrede neemt. 

Op de foto van boven naar beneden van links naar rechts: Martin Scharphof, Willem Jan Hanegraaf, Tom Bongers (Berghege), Jacqueline van Sambeek, Mascha Keller, Martine Oudenbroek, Geert Arts (Berghege), Hans Schoo, Arjan van Haperen (Unica), Sjors Langens (Berghege), Martijn Luijpen (Berghege), Henk-Jan Meuleman (Unica), Willie van Zoggel (Berghege), Frank Vierdag (Unica), Ed Schilders (Unica) en Esther Verstraete.
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: