Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

LIVEBLOG: Landelijke Vodafone-storing opgelost: Rijnstate weer telefonisch bereikbaar!De landelijke Vodafone telefoonstoring is weer verholpen. Alle telefoonnummers van Rijnstate zijn weer bereikbaar. Mocht tijdens de storing een telefonische afspraak met uw zorgverlener niet zijn doorgegaan, dan hoeft u niet te bellen. De polikliniek neemt contact met u op om een nieuwe afspraak in te plannen. Wij danken u voor uw medewerking en uw begrip.

Update 16.30 uur

De landelijke Vodafone telefoonstoring is verholpen. Alle lijnen zijn weer bereikbaar. Mocht tijdens de storing een telefonische afspraak met uw zorgverlener niet zijn doorgegaan, dan hoeft u niet te bellen. De polikliniek neemt contact met u op om een nieuwe afspraak in te plannen.

Update 10.45 uur

Geboortezorg:
Spoedvragen
Patiënten met een Vodafone abonnement die al onder controle zijn bij de gynaecoloog en een spoedvraag hebben, kunnen contact opnemen via het tijdelijke noodnummer 06-15682861 (met een vaste lijn of een nummer van een andere provider)

Niet spoedvragen

Niet spoedvragen worden pas weer in behandeling genomen als de storing verholpen is. U belt dan via het reguliere nummer.


Update 9.30 uur

Ook bellen naar alarmnummer 112 kan moeilijker gaan. Dit geldt alleen voor klanten van Vodafone. 
Is er sprake van een spoed geval? Bel dan 112 met een vaste telefoon. Ook kunt u de 112NL-app installeren om te chatten met de meldkamer.


Update 8.15 uur

De receptie van ons ziekenhuis is telefonisch zeer beperkt bereikbaar vanwege een landelijke storing bij Vodafone. We vragen u alleen te bellen als dat strikt noodzakelijk is!
Op dit moment wordt gewerkt aan een oplossing voor het probleem. Hebt u vandaag een video-afspraak met uw dokter? Die gaat gewoon door. Ook een afspraak in ons ziekenhuis kan doorgaan. Telefonische afspraken kunnen we vooralsnog niet door laten gaan.


Update 7.15 uur

Er is een landelijke telefoonstoring van Vodafone. Daardoor is ons ziekenhuis telefonisch niet of zeer beperkt bereikbaar. We hebben daardoor zelf ook problemen met naar buiten bellen. Op dit moment is niet bekend wat de oorzaak van de storing is. Houd onze website en sociale media goed in de gaten, daar geven we nieuwe informatie. Zodra we meer weten van de storing en van de oplossing, houden we u op de hoogte. Bent u in acute nood en moet u naar het ziekenhuis? Bel 112, dat nummer werkt altijd. Hebt u vandaag een afspraak in het ziekenhuis? Deze gaat gewoon door.

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: