Brug in het Atrium van Arnhem

Rijnstate presenteert jaarverslag 2022Met trots presenteren wij het jaarverslag van 2022. Onze patiënten passende zorg bieden, daar hebben we ook dit jaar hard aan gewerkt. Wij zijn dan ook blij dat u dat teruggeeft: de gemiddelde waardering in het patiënttevredenheidsonderzoek was een 8,5!

Veerkracht

'Veerkracht' is het belangrijkste thema van 2022, vindt zowel voorzitter van de Raad van Bestuur Wim van Harten als Jeroen Rütter, voorzitter van de Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate (CMSR). “Ondanks alle lockdowns, het verzuim en de inhaalzorg staan we er goed voor. Daar mogen we trots op zijn.”

De komende jaren is naast de patiëntenzorg, de vitaliteit van onze eigen medewerkers onze eerste prioriteit.

2022

In 2022 is er naast corona en inhaalzorg ook veel reguliere zorg geleverd. Dat resulteerde in een mooi financieel resultaat. Maar er is meer. Er zijn meer medewerkers dan ooit opgeleid, innovaties bedacht en geïmplementeerd. We hebben stappen gemaakt in onze waardegedreven organisatie-inrichting en in de concrete netwerksamenwerking met andere zorgpartners.

Klik hier voor het interactieve jaarverslag 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: