Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Rijnstate is met nieuwe dienstkleding klaar voor de toekomstRijnstate presenteert: de collectie van de toekomst! Dit betekent dat we onze medewerkers in de zorg, zorgondersteuning en Facilitair Bedrijf in een nieuw jasje gaan steken. Na ruim 10 jaar was het tijd voor nieuwe, representatieve dienstkleding. Het resultaat is een Rijnstate 2.0 collectie die staat voor de toekomst en waarmee we klaar zijn voor de toekomst. De belangrijkste verbeteringen? Meer comfort, meer bewegingsvrijheid, maar ook een mooie, nieuwe uitstraling die herkenbaar Rijnstate is. 

Eerste medewerkers in nieuwe dienstkleding

In Rijnstate Elst werken onze medewerkers al in de nieuwe dienstkleding. Hierna volgen de medewerkers in Rijnstate Zevenaar en volgend jaar hopen we ook alle medewerkers in Rijnstate Arnhem in het nieuw te hebben. De dienstkleding die daarna nog overblijft, krijgt een tweede leven.

Vernieuwd, verbeterd en vertrouwd

We hebben de wensen van onze medewerkers zoveel mogelijk doorvertaald naar alle afzonderlijke kledingstukken. De nieuwe dienstkleding is vernieuwd, verbeterd en toch ook vertrouwd. Er is gekeken naar wat er beter kon, maar ook naar wat al goed was.

Voor onze medewerkers geeft de nieuwe dienstkleding meer comfort en bewegingsvrijheid. Voor patiënten is het vooral de uitstraling die veranderd is: zo werken onze collega’s in de zorg in wit en collega’s van het Facilitair Bedrijf in volledig donkerblauw. 

Met wie krijgt een patiënt te maken in ons ziekenhuis?

Om het voor patiënten duidelijker te maken bij wie zij met vragen terecht kunnen, geven we op de pagina Met wie krijgt u te maken in ons ziekenhuis? meer informatie over de medewerkers achter het uniform. Daarnaast geven we aan de hand van het uniform aan waar patiënten de medewerker aan kunnen herkennen.

Reizende pop-up etalage

Sinds maandag 26 juni staat er een pop-up etalage in Rijnstate Elst. Na twee weken reist de etalage door naar Rijnstate Zevenaar, om weer twee weken later te eindigen in Rijnstate Arnhem. We nodigen iedereen van harte uit om onze nieuwe dienstkleding te komen bewonderen.

De pop-up etalage in Rijnstate Elst.
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: