Brug in het Atrium van Arnhem

Het Oeverhuis viert zilveren jubileum met open dagenHet Oeverhuis in Rijnstate bestaat dit jaar 25 jaar. Tijd voor een feestje om dit zilveren jubileum kracht bij te zetten. Dat wordt gevierd met onder meer een Open Huis. In de periode van 8 tot en met 12 mei is het voor belangstellenden mogelijk een kijkje in het Oeverhuis te nemen.

Het Oeverhuis bevindt zich in Rijnstate en wordt gerund door ruim 40 vrijwilligers. De voorziening biedt onderdak aan naasten van ernstig zieken die in Rijnstate worden verpleegd en verzorgd. Het Oeverhuis heeft drie comfortabele gastenkamers, elk voor twee personen, en een gezellige huiskamer met een klein keukentje. Het bevindt zich op de tweede verdieping, tussen het Bedrijfsrestaurant en het Auditorium en is te vinden via route 81. Binnen het Oeverhuis staan vrijwilligers 24 uur per dag klaar om gasten te ontvangen en daar te begeleiden.

Tijdens de Corona-pandemie waren overnachtingen in Het Oeverhuis niet of nauwelijks mogelijk. Nu die periode is afgesloten is het tijd voor een zilveren feestje. Want de praktijk van alle dag leert dat een voorziening als het Oeverhuis voor Rijnstate van groot belang is. Een vaak gehoorde opmerking van gasten: 'Wij werden héél gastvrij onthaald en waren ontzettend blij met de mogelijkheid hier te kunnen overnachten en tot rust te komen.'

Open Huis

Van maandag 8 mei tot en met vrijdag 12 mei kan iedereen een kijkje nemen in de gastvrije voorziening. Dat is mogelijk tussen 11.00 uur en 14.00 uur. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over het Oeverhuis? Kijk dan ook eens op www.hetoeverhuis.nl

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: