Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Rijnstate op Health Valley EventHet Health Valley Event dat vandaag plaatsvindt, heeft dit jaar als thema ‘Transitie in de zorg’. Ook Rijnstate is aanwezig tijdens het event als standhouder en verzorgt een presentatie (samen met Radboudumc). Met trots laten we zien waarin we vooroplopen.

Door vergrijzing, toenemende zorgvragen, oplopende kosten en personeelstekorten staat de gezondheidszorg onder druk. Dat vraagt om beweging, om verandering; om zorgtransformatie. Die noodzakelijke zorgtransformatie brengen we tot stand door de zorg anders en slimmer te organiseren.

Dat doen we door te werken aan het ziekenhuis van de toekomst, juiste zorg op de juiste plek, waardegedreven zorg en preventie. Thema’s die al geruime tijd hoog op de agenda staan in Rijnstate.

De inzet van innovaties met slimme technologieën is hierbij van cruciaal belang. Zo biedt Rijnstate nu al, waar mogelijk, zorg digitaal en in de thuisomgeving aan. Denk hierbij aan thuismonitoring door het Virtueel Zorgcentrum, Mijn Rijnstate, videoconsult en andere apps voor bijvoorbeeld informatievoorziening op maat.

Klik hier voor meer informatie over Health Valley of het Health Valley Event.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: