Mogelijke actiedag in Rijnstate op 16 maartDe raad van bestuur van Rijnstate heeft vernomen dat er op donderdag 16 maart a.s. actie gevoerd wordt in meerdere ziekenhuizen in Nederland, waaronder mogelijk ook Rijnstate. Ziekenhuismedewerkers voeren actie voor een betere cao.

Volgende week hebben wij hierover overleg met de vakbonden en horen wij meer. De verwachte zondagdienst heeft te maken met de vastgelopen cao-onderhandelingen tussen de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de vakbonden. Mocht er op 16 maart een zondagdienst zijn, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met de patiënten die op die dag gepland staan voor een bezoek aan of ingreep in ons ziekenhuis. Deze afspraken worden dan verzet.

Gevolgen voor afspraken
De gevolgen van de landelijke actiedag voor onze patiënten is nu nog niet bekend. Alleen op de afdelingen die uiteindelijk deelnemen aan de actie worden afspraken verzet. Patiënten om wie het gaat, krijgen dan een persoonlijk bericht. Op de afdelingen die niet meedoen aan de actie of spoedzorg, gaan de zorg en geplande afspraken gewoon door. Ook gaat de zorg voor patiënten die zijn opgenomen door. We doen er zoveel mogelijk aan om de gevolgen voor de patiëntenzorg tot een minimum te beperken.Houd u voor de meeste actuele informatie onze website in de gaten. Wij doen ons best u zo snel en goed mogelijk te informeren.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: