Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Rijnstate dingt mee naar Value-Based Health Care Prize 2023Value-Based Health Care Center Europe reikt ieder jaar de VBHC Prize uit. Deze prijs erkent en beloont initiatieven die innovatieve en waardegedreven zorg leveren. De Waardegedreven zorg-aanpak van Rijnstate is dit jaar genomineerd voor de VBHC Prize en daar zijn we trots op!

Waarom zijn we genomineerd?

Bij waardegedreven zorg gebruiken we uitkomsten en ervaringen van patiënten om de zorg continu te verbeteren. De waarde voor de patiënt staat voorop, tegen acceptabele kosten. Het gaat ook om de beste zorg voor de patiënt. Zorg die echt helpt en meer ‘waarde’ oplevert. Rijnstate doet dit onder meer door het inrichten van zorgketens, waarin verschillende specialismen en patiënten nauw samenwerken aan de zorg rondom een aandoening. Voor diverse aandoeningen heeft Rijnstate al zorgketens ingericht, bijvoorbeeld voor borstkanker, reumatoïde artritis, IBD en prostaatkanker.

Ambassadeurs van waardegedreven zorg binnen Rijnstate

Breng uw stem uit

Er zijn in totaal 14 initiatieven die kans maken op de VBHC Prize 2023. De genomineerden zijn zorgvuldig geselecteerd door de internationale jury. Op woensdag 10 mei vindt het grote VBHC-event plaats waar aanwezigen kunnen stemmen. Voorafgaand aan het evenement kan het publiek stemmen. Met slechts 2 klikken kunt u uw stem op Rijnstate uitbrengen.

Meer informatie over ons ons initiatief op het gebied van value-based health care vindt u via deze link.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: