Slaapapneu gesprek arts patient slaapmasker

Specialistisch Slaapcentrum in Velp voor slaapproblemenAls u slaapproblemen heeft, kan uw huisarts u doorverwijzen naar ons specialistisch Slaapcentrum in Velp. Snurken en/of slaapapneu kunnen de oorzaak zijn van uw slaapproblemen.

Snurken lijkt onschuldig, maar als dit gepaard gaat met ademstops kan dat een teken zijn van slaapapneu. Een apneu is een ademstilstand van tien seconden of meer tijdens de slaap.

In ons Slaapcentrum kunt u snel terecht voor informatie, nader onderzoek, behandeling, begeleiding en nazorg. Met een verwijzing van uw huisarts kunt u ons bellen voor een intakegesprek.

Erkend slaapcentrum

Het Slaapcentrum is erkend door de Federatie van Slaapcentra (FSC). Dit houdt in dat we voldoen aan de belangrijkste criteria die de FSC volgens de Europese richtlijn van de European Respiratory Society heeft opgesteld. Voor slaapapneu voldoen we aan de hoogste kwaliteitseisen, zoals gesteld in de nationale CBO-richtlijn 2009. Jaarlijks vinden er ongeveer 2500 slaaponderzoeken plaats.

Meer informatie over slaapapneu »

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: