Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Hans Schoo nieuw lid van onze Raad van BestuurHans Schoo is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Rijnstate. Hij is op dit moment hoofdinspecteur bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Vanaf 1 oktober 2017 is hij in de Raad van Bestuur van Rijnstate de opvolger van Jankees Cappon.

Schoo is sinds 2015 hoofdinspecteur curatieve zorg, geneesmiddelen en medische technologie bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Daarvoor werkte hij in verschillende management- en directiefuncties bij onder andere het Antoni van Leeuwenhoek en bekleedde hij diverse leidinggevende functies in zowel de thuiszorg als bij andere zorginstellingen. Van oorsprong is Schoo verpleegkundige en kunsthistoricus.

De Raad van Toezicht en de Raad van Bestuur van Rijnstate zijn erg verheugd met de komst van Schoo als bestuurder. Prof. dr. Mark van Twist, voorzitter van de Raad van Toezicht licht toe: “Hans Schoo heeft met zijn ruime ervaring alle facetten van de gezondheidszorg gezien. Met zijn kennis van onder andere strategie- en kwaliteitsontwikkeling kan hij een waardevolle bijdrage leveren aan de positionering van Rijnstate in de zo sterk veranderende zorgwereld.”

Ook Schoo ziet uit naar zijn nieuwe baan: “Ik verheug mij erop om met alle medisch specialisten en medewerkers van Rijnstate elke dag weer het verschil te maken voor alle inwoners van de regio Arnhem, Rheden en De Liemers.”

Schoo is binnen Rijnstate de opvolger van Jankees Cappon. Cappon neemt na acht succesvolle jaren afscheid van Rijnstate. De Raad van Toezicht, Raad van Bestuur en medewerkers van Rijnstate bedanken hem van harte voor zijn toewijding en inzet.

Raad van Bestuur

De samenstelling van onze Raad van Bestuur per 1 oktober 2017 is als volgt:

  • De heer prof. dr. Wim van Harten (voorzitter)
  • De heer drs. Hans Schoo MBA-H
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: