Dak zonnepanelen Rijnstate Arnhem

10 oktober: Dag van de duurzaamheid in ArnhemOp ‘de landelijke dag van de duurzaamheid’ vinden in het hele land activiteiten plaats om te laten zien hoe noodzakelijk en inspirerend duurzaamheid is. In Arnhem kunt u kennis maken met duurzaamheid in ons ziekenhuis.

Duurzaamheidsmarkt

Wij organiseren deze dag in Arnhem een duurzaamheidsmarkt waar patiënten, bezoekers en medewerkers kunnen kennis maken met duurzaamheid in het ziekenhuis.

Rijnstate vindt duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. “Zorgen doen we niet alleen voor de patiënten van nu. We willen ook bijdragen aan een betere leefomgeving voor toekomstige generaties.” Aldus Fabian Bovenlander, manager Facilitair Bedrijf van Rijnstate.

Welke maatregelen onderneemt Rijnstate

Op de markt is er aandacht voor de maatregelen die Rijnstate onderneemt op het gebied van milieu, zoals energiebesparing, zonne-energie en afvalscheiding. Ook laten we zien wat we doen om verspilling in het ziekenhuis tegen te gaan en liefhebbers kunnen de fairtrade koffie en thee proeven die gedronken worden in ons ziekenhuis.
Duurzaamheid betekent voor Rijnstate ook goed werkgeverschap. Op de markt kunnen medewerkers dan ook meer informatie krijgen over de mogelijkheden om voordelig zonnepanelen aan te schaffen of gebruik te maken van het fietsplan.

Zonnepanelen dak Rijnstate Zonnepanelen dak Arnhem
Laadpalen elektrische auto Elektrische oplaadpalen Arnhem
Vuilnisbak Afvalscheiding personeelsrestaurant

Laat u inspireren, kom kijken en proeven! De fairtrade koffie staat klaar!

Voor wie?

Iedereen die geïnteresseerd is in hoe Rijnstate (samen)werkt aan een duurzame toekomst is van harte welkom.

Wanneer?

Dinsdag 10 oktober van 11.30 uur tot 14.30 uur in de centrale hal van Rijnstate Arnhem, Wagnerlaan 55.

Meer over Maatschappelijk Verantwoord Rijnstate.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: