Animatie van het scherm van Mijn Rijnstate met tekst Online afspraak inplannen

Inloggen in Mijn Rijnstate kan ook met DigiD-appAls onze patiënt  heeft u toegang tot de beveiligde website Mijn Rijnstate. Hier kunt u allerlei zaken rond uw behandeling bij ons inzien en regelen. Inloggen op Mijn Rijnstate doet u via DigiD.  

Sinds maandag 17 juli kunt u daarvoor ook gebruik maken van de DigiD-app. Met de app is er een basis gelegd om DigiD in de toekomst nog betrouwbaarder te maken.

In Mijn Rijnstate verandert er voor u niets. Wel in het DigiD-inlogscherm. Daar wordt de optie ‘Inloggen met de DigiD app’ als extra inlogmethode getoond.

Hoe werkt het?

U kunt de app downloaden via de officiële appstores (Apple store/Google Play). Daarna activeert u deze eenmalig en kent u een pincode toe. Lees op digid.nl hoe u dit doet. Inloggen met de app is eenvoudig. Nadat u de QR-code heeft gescand, heeft u alleen uw gebruikersnaam en de nieuw aangemaakte pincode nodig. U kunt dan dus inloggen zonder wachtwoord.

Vragen? DigiD Helpdesk!

Heeft u vragen over het gebruik van de DigiD-app? Neem dan contact op met de DigiD Helpdesk, telefoon: 088-123 6555. De Helpdesk is ook online bereikbaar.

Toegang tot Mijn Rijnstate?

Heeft u nog geen toegang tot Mijn Rijnstate? Lees hier hoe u in slechts enkele stappen gebruik maakt van Mijn Rijnstate.

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: