Thijs Groenewegen loopt hard

Thijs loopt na zware enkelbreuk marathon New York voor CliniClownsArnhemmer Thijs Groenewegen liep eind september 2015 een zware enkelbreuk op tijdens het voetballen. Na twee keer succesvol te zijn geopereerd in Rijnstate loopt hij op 5 november de marathon van New York. Daarmee hoopt hij ook een mooi bedrag op te halen voor de Cliniclowns.

“In oktober 2015 heb ik in het Sport Orthopedisch Centrum in Rijnstate Zevenaar de eerste operatie aan de enkel ondergaan”, vertelt Thijs. “Orthopedisch chirurg Enrico de Visser heeft dat toen heel kundig gedaan. Als einddoel voor de revalidatie heb ik vervolgens voor mijzelf gesteld de marathon van New York te willen lopen voor het goede doel. Dat ga ik 5 november doen.”

Om dit te bewerkstelligen, moest in januari van dit jaar eerst het plaatje uit Thijs’ enkel worden verwijderd, dat tijdens de eerste operatie was ingebracht. Dit gebeurde opnieuw door dokter De Visser. “Ik ben nu helemaal klaar om de marathon van New York te lopen.”, zegt Thijs. “Mede dankzij de kundigheid van de artsen in Rijnstate.”

Als goede doel voor zijn uitdaging koos Thijs voor de CliniClowns. Om zoveel mogelijk geld voor de CliniClowns op te halen, zoekt hij mensen die hem willen sponsoren. Wilt u Thijs ook helpen bij zijn actie? Sponsor hem dan via www.cliniclowns.nl/thijs.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: