Rijnstate Mammapoli
Balie Oncologisch Centrum

Samenwerking

Belangrijke informatie voor vrouwen met vragen over borstimplantaten

Rijnstate heeft verschillende borstspecialisten die op verschillende deelgebieden werken. Elke dag werken de medewerkers van de afdelingen Chirurgie, Radiologie, Pathologie, Nucleaire Geneeskunde, Plastische Chirurgie, Radiotherapie, Interne Geneeskunde en Oncologie met elkaar samen. Zo nodig roepen zij de hulp andere afdelingen in, zoals:

  • Klinische Genetica
  • Geriatrie
  • Psychologie
  • Psychiatrie
  • Neurologie
  • Orthopedie
  • Gynaecologie.

Radiotherapiegroep

Rijnstate werkt veel samen met de Radiotherapiegroep voor bestralingen.

Da Vinci Kliniek

In Rijnstate is het mogelijk om hyperbare zuurstoftherapie te volgen bij de Da Vinci Kliniek.

Huisartsen

Wij vinden de samenwerking met huisartsen belangrijk. Daarom informeren wij uw huisarts over uw onderzoek en de behandeling.

Samenwerking A.R.T.Z.

De afkorting A.R.T.Z. staat voor Alliantie Regionale TopZorg, een samenwerkingsverband tussen Rijnstate in Arnhem, Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem en Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Onder de naam ‘A.R.T.Z. Oncologisch Centrum’ werken drie ziekenhuizen intensief samen op het gebied van oncologie. Samen behandelen deze ziekenhuizen meer dan achthonderd nieuwe patiënten met borstkanker per jaar. Daarmee is A.R.T.Z. een van de grootste borstkankercentra van Nederland. Op de website van A.R.T.Z. leest u meer over deze samenwerking.

Landelijk actief in onderzoek en onderwijs

Meerdere specialisten en medewerkers van ons mammateam zijn landelijk en internationaal actief binnen vakverenigingen, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs over mammacare.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: