Rijnstate Mammapoli

Onze aanpak

Belangrijke informatie voor vrouwen met vragen over borstimplantaten

Iedere patiënt(e) is anders. Daar houden wij rekening mee. Tijdens de behandeling op onze Mammapoli staan uw wensen centraal. Er bestaan meerdere vormen van borstkanker. Door onze ruime ervaring krijgt u bij ons de juiste behandeling voor uw tumorsoort.

Onze zorg draait om u

Kwaliteit, veiligheid en zorg op maat staan voorop. Heeft u ook een andere aandoening? Rijnstate heeft alle specialismen in huis. Wij kunnen daarom snel overleggen met andere specialisten.

Wij willen niet te weinig en niet te veel onderzoeken doen om de juiste diagnose te stellen. U kunt snel terecht op onze Mammapoli als het vermoeden bestaat dat u borstkanker heeft, maar ook voor andere borstgerelateerde klachten en voor borstreconstructies.

Mammazorgketen

Als er een vermoeden is dat u borstkanker heeft of een andere afwijking in uw borst, willen wij u graag op een persoonlijke manier zo snel, duidelijk en goed mogelijk helpen. Daarom is in Rijnstate de zogenaamde mammazorgketen ingericht. In deze zorgketen werkt een betrokken en specialistisch team met grote kennis en ervaring in mammacare intensief samen.

De mammapoli’s van Rijnstate vindt u in het Oncologisch Centrum in Rijnstate Arnhem, Rijnstate Elst en Rijnstate Zevenaar.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: