Ondersteunende en palliatieve zorg
Verpleegkundige en patient

Contact

Afspraak maken

Heeft u vragen of wilt u een keer kennis komen maken? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Het consultteam is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088 - 005 7935
E-mail: palliatievezorg@rijnstate.nl

Verwijzing voor een consult

Medisch specialisten en verpleegkundigen van Rijnstate raadplegen ons maar ook uw (huis)arts of verpleegkundige kan u naar ons verwijzen. Ook kunt u zelf contact met ons opnemen. Het is verstandig dit met uw huisarts te bespreken zodat uw huisarts u kan verwijzen en ervan op de hoogte is dat wij bij uw behandeling betrokken zijn. Een consult vindt plaats in de polikliniek van het Centrum voor Ondersteunende & Palliatieve Zorg in Rijnstate Arnhem of Rijnstate Zevenaar. Als u in het ziekenhuis bent opgenomen, komt de verpleegkundig specialist bij u op de afdeling en voert daar samen met u en uw naasten het gesprek.

Nieuws

Hieronder vindt u interessante nieuwsberichten.
Rijnstate waaktas als gebaar van medeleven

Op woensdag 14 april zijn er in Rijnstate ruim 120 waaktassen bij alle verpleegafdelingen verspreid. Als gebaar van medeleven kunnen verpleegkundigen deze waaktas uitreiken aan naasten van iemand die gaat sterven.

Lees meer
Rijnstate start proef: vroeg in gesprek met COPD-patiënten over toekomst

Patiënten met een levensbeperkende ziekte (zoals kanker, COPD, hartfalen of dementie) hebben vaak verwarrende emoties en zorgen over de toekomst. Voor hen en hun naasten is het belangrijk om al in een vroeg stadium wensen en verwachtingen voor de toekomst te bespreken. Rijnstate is daarom gestart met een proef ‘toekomstige zorgplanning’ voor in eerste instantie patiënten met COPD. Dit doen we samen met Onze Huisartsen en een aantal andere zorginstanties in de regio Arnhem. 

Lees meer
Twee specialisten in overleg en kijken naar computerscherm
Centrum voor Ondersteunende en Palliatieve Zorg Rijnstate bestaat 12,5 jaar

Het Centrum voor Ondersteunende en Palliatieve Zorg (COPZ) van Rijnstate bestaat deze week 12,5 jaar. In 2007 was Rijnstate een van de eerste ziekenhuizen in Nederland waar een team palliatieve zorg van start ging. Van een klein begin met één verpleegkundig specialist zijn is het COPZ nu een groot team geworden voor patiënten die weten dat ze niet meer beter worden.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: