Gewijzigde openingstijden ZekerWeten tijdens feestdagen



De openingstijden van de bloedafname- en diagnostieklocaties van ZekerWeten zijn tijdens de komende feestdagen gewijzigd.

De bloedafname- en diagnostieklocaties zijn tijdens Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren gesloten. Op deze dagen is bloedafname aan huis ook niet mogelijk. Kijk hier voor de actuele openingstijden van de bloedafnamelocaties van ZekerWeten.

5 mei
Volgens de CAO Ziekenhuizen is Bevrijdingsdag een jaarlijkse feestdag. Alle diagnostiekafdelingen zijn daarom op donderdag 5 mei gesloten. Diagnostiek op inloop (radiologie, hartfunctie en bloedafname) is niet mogelijk op deze dag. Ook telefonisch zijn de laboratoria niet bereikbaar.

Wijzigingen bodedienst
Als uw praktijk of instelling normaal gesproken op één van de hieronder genoemde feestdagen door de bode van koeriersdienst 2MC/Commpanionz wordt bezocht, dan komt de bode op een andere dag. Koeriersdienst 2MC/Commpanionz verzorgt naast het ophalen van materialen, ook de bevoorrading van afnamematerialen voor pathologisch onderzoek.

 

Maandag 18 april (Pasen) Dinsdag 19 april
Woensdag 27 april (Koningsdag) Donderdag 28 april
Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) Woensdag 25 mei
Maandag 6 juni (Pinksteren) Dinsdag 7 juni

 

Als uw praktijk of instelling normaal gesproken op één van de genoemde feestdagen door de bode van Rijnstate/ZekerWeten worden bezocht, dan vervalt de bodedienst op deze dag. Er is geen vervangend bezoek voor deze feestdagen beschikbaar.

Verzendenveloppen via PostNL
Het is mogelijk om verzendenveloppen in te leveren bij één van de bloedafnamelocaties van ZekerWeten, het dichtstbijzijnde postkantoor of Business Point. Uiteraard kunnen de verzendenveloppen ook in de brievenbus worden gedeponeerd. Met uitzondering van materialen voor Pathologie (deze kunnen niet in de brievenbus). Als u hier rekening mee houdt, voorkomt u dat materialen onnodig lang in de brievenbus blijven liggen.

Klik hier voor de aangepaste bezorging van medisch diagnostische materialen rondom de feestdagen.

Meer informatie
U kunt voor meer informatie contact opnemen met ZekerWeten via 088 - 005 5100 of info@zekerweten.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: