Brok in de keel en oorsuizen bij Rijnstate Clinics



Vanaf 1 april kunnen uw patiënten die last hebben van een brok in de keel of oorsuizen terecht bij Rijnstate Clinics. Deze behandelingen worden uitgevoerd door de polikliniek Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO).

Wat bieden we aan?

Uw patiënten kunnen terecht voor:

  • Oorsuizen (tinnitus):
    Mensen die last hebben van tinnitus horen geluiden, zoals ruisen, piepen of fluiten, hoog of laag, hard of zacht, combinaties van geluiden, onafgebroken of bij vlagen. Behalve zijzelf hoort in de meeste gevallen niemand deze geluiden.
  • Brok in de keel (globusklachten):
    Het brokgevoel zit meestal ter hoogte van het strottenhoofd. Hierdoor ontstaat de neiging om steeds te schrapen, te kuchen of vaak te slikken. Van een brokgevoel spreken we als er geen lichamelijke afwijking wordt gevonden, die de klacht kan verklaren.

Ingrid Kleiss, KNO-arts: “Binnen Rijnstate Clinics willen wij planbare KNO-zorg aanbieden waarbij de zorgen en wensen van de patiënt centraal staan. Een voordeel is dat patiënten nu nog sneller terecht kunnen. In de nabije toekomst hopen wij te kunnen uitbreiden met meerdere zorgpaden, waaronder ook chirurgische zorgpaden.”

Over Rijnstate Clinics

Rijnstate Clinics is onderdeel van Rijnstate. Bij Rijnstate Clinics zijn we gespecialiseerd in planbare zorg. Planbare zorg is zorg die medisch gezien geen spoed heeft, maar vaak voor de beleving van de patiënt wel spoed heeft. We bieden de beste medische zorg met snelle toegangstijden, de beste medisch specialisten en een vast zorgteam. Met de vertrouwde expertise en het hoogwaardige operatiekamercomplex van Rijnstate zijn we er voor iedereen.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie ook op: www.rijnstateclinics.nl

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: