Bloedafname op afspraak nu ook op enkele prikpostlocatie



Vanaf 1 februari heeft uw patiënt al de mogelijkheid om een afspraak te maken voor bloedafname op onze Rijnstate ziekenhuislocaties. Daarnaast starten we op twee verschillende prikpostlocaties in de regio met een pilot, namelijk in Didam en Spijk.

Uitbreiding dienstverlening

Rijnstate/ZekerWeten wil door middel van deze dienstverlening de service naar haar patiënten verder verbeteren. Via de website www.zekerweten.nl kunnen patiënten op de Rijnstate ziekenhuislocaties terecht op afspraak. Naast bloedafname op afspraak blijft het ook mogelijk om onze locaties op inloop te bezoeken.

Pilot in Didam en Spijk

Op de volgende locaties start een pilot met een looptijd van 3 maanden:

  • De Spieker (Spijk): deze locatie is alleen nog op afspraak beschikbaar.
  • Gezondheidscentrum Didam: uw patiënt kan hier op maandag t/m vrijdag zowel op afspraak als op inloop terecht. Op zaterdag blijft de prikpost volledig op inloop beschikbaar.

Na de evaluatie van de pilot zal een beslissing worden genomen of bloedafname op afspraak op deze locaties wordt voortgezet. U wordt hierover later geïnformeerd.

Vragen?

U kunt voor meer informatie contact opnemen met ZekerWeten via 088-005 5100 of info@zekerweten.nl.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: