Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Hyperbare zuurstoftherapie in Rijnstate



Hyperbare zuurstoftherapie is een bewezen en effectieve behandelmethode voor onder andere diabetische voetulcera, klachten die voortkomen uit late bestralingsschade (denk bijvoorbeeld aan pijn, fibrose na bestraling voor borstkanker of hematurie na bestraling voor prostaatkanker), chirurgie in bestraald gebied of bedreigde lappen. Sinds 2008 is Da Vinci Kliniek gevestigd in Rijnstate en hebben wij een nauwe samenwerking met de afdelingen Oncologie, Urologie en Plastische Chirurgie. 

Behandeling met hyperbare zuurstoftherapie valt binnen de basiszorg en wordt vergoed door alle zorgverzekeraars. Als zelfstandig behandelcentrum (ZBC) zijn wij aangesloten bij Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN).

Verwijzing naar Da Vinci Kliniek

Via ZorgDomein of de Da Vinci website kunnen patiënten heel eenvoudig verwezen worden. In ZorgDomein gebruikt u als zoekterm hyperbare zuurstoftherapie Da Vinci Kliniek of wondbehandeling Da Vinci Kliniek. Na verwijzing is een intakegesprek, om een definitieve indicatie te stellen, vaak binnen een week te plannen. Sinds afgelopen januari mogen patiënten met bestralingsschade niet meer door de huisarts verwezen worden, maar eist het Zorginstituut Nederland een verwijzing van een medisch specialist. 

Bij twijfel over een indicatie voor verwijzing is altijd telefonisch overleg met de kliniekarts mogelijk via 026-355 91 50. Op Voor verwijzers – Da Vinci Kliniek is meer informatie te vinden over de verschillende indicaties en wetenschappelijke achtergrond.

Meer weten of zien?

Da Vinci Kliniek is op werkdagen geopend van 8u-16u en we zijn in het Rijnstate te vinden via Route 9. Het is altijd mogelijk om ons te bezoeken, loop gerust binnen. Ook het geven van onderwijs over hyperbare zuurstoftherapie behoort tot de mogelijkheden. Mocht hiervoor interesse zijn, stuur dan een mail naar kliniekartsarnhem@davincikliniek.com.

hyperbare zuurstoftank met stoeltjes
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: